Huisjes Tweewielers/ Fixet

Fixet - doe-het-zelf speciaalzaak in de WijkHuisjes Tweewielers/ Fixet is zowel een doe-het-zelf speciaalzaak als een tweewielerhandel.

Onder de naam Fixet leveren wij alles voor de kleine klus in en rond het huis: (elektrische) gereedschappen, installatiemateriaal, bevestigingsmateriaal, batterijen, gloeilampen, verf, enzovoort.

Voor de groene vingers hebben wij achter in de zaak een uitgebreide selectie tuingereedschap, grasmaaiers, motorzagen en rugmaaiers. 

Daarnaast is Huisjes Tweewielers gespecialiseerd in verschillende soorten tweewielers. Stadsfietsen, toerfietsen, elektrische fietsen, of een goed advies voor een sportieve mountainbike, wij kunnen u prima helpen. Tevens leveren wij verschillende merken scooters en bromfietsen. In een apart gedeelte van ons bedrijf hebben wij een uitgebreide selectie tweedehands fietsen tentoongesteld.

Voor reparaties aan uw fiets, bromfiets, of scooter kunt u altijd bij ons terecht. Wij voeren tevens reparaties en controlebeurten uit aan mechanisch tuingereedschap, als motorzagen en grasmaaiers.

U kunt ons vinden aan :

Dorpsstraat 70
7957 AW De Wijk
Tel: 0522-443292
Fax: 0522-440983
E-mail: tweewielers@huisjesmechanisatie.nl

Klik hier voor de plattegrond

 

 

 

Huisjes mechanisatie - occasions